Online-coachtraject: Doen waar je gelukkig van wordt

Doen waar je gelukkig van wordt Facebook 2

“Denk aan de gelukkigste dingen, dat is hetzelfde als vleugels hebben.”
– Peter Pan –

Het programma In het kort:

Tijdens dit online coachtraject leer je om geluk op een andere manier te ervaren en te beleven. Niet enkel leer je om te identificeren wat geluk voor jou is, we gaan ook in op persoonlijke ontwikkeling om deze beleving blijvend te maken. Omdat we het belangrijk vinden dat je zelf de controle hebt over jouw beleving van geluk, gaan we gedetailleerd in op doel, waarden en de huidige hindernissen. Uiteindelijk bepaal jij jouw blijvende succes maar Nusa Services zal je professioneel begeleiden tijdens jouw proces.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Kennis maken met geluk

Je leert geluk te bekijken vanuit verschillende invalshoeken en daarbij na te gaan hoe dit voor jou van toepassing is. Alhoewel de mate van geluk en beleving ervan voor eenieder anders is, ga je zien dat er overeenkomsten zijn. Door deze overeenkomsten te vergelijken met jouw beleving zal het toepassen van geluk een bewust onderdeel van jouw keuzes zijn.

Waarden en doelstellingen

Het bepalen van jouw waarden helpt je om richting en sturing te geven aan jouw leven. De vraag ’waar gaat het nou echt om’ zal meerdere keren aan bod komen. Het stellen van doelen helpt je om jouw persoonlijke ontwikkeling een blijvend effect te geven. Nauwkeurig en persoonsgebonden ga je haalbare doelen opstellen en uitwerken. Het beleven van succes is hierbij een randvoorwaarde.

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens dit online coachtraject leer je hoe jij het beste uit jezelf kan halen. Zo besteden we aandacht aan jouw gezin, de systemen waar je een onderdeel van bent en ontdek je op welke plek jij je het prettigst voelt. Persoonlijke groei en het zelf ervaren vinden we een belangrijk onderdeel bij de ontwikkeling richting het vinden van jouw geluk.

Voor wie geschikt

Voor iedereen die eraan denkt van functie of baan te wisselen, die een prettigere relatie wenst met zijn/haar partner, ouders en/of kinderen. Voor eenieder die uit balans is geraakt door langdurige ziekte of verlies en voor iedereen die van geluk een werkwoord wil maken.

Vooropleiding

Er zijn geen eisen aan de vooropleiding.  Mocht je twijfels hebben of jouw vooropleiding geschikt is, neem dan contact met ons op.

prijs

1.995,00 excl BTW

ja ik doe mee!

Doen waar je gelukkig van wordt

Tijdens dit online coachtraject ‘Doen waar je gelukkig van wordt’ leer je alle aspecten die nodig zijn om je bewust te maken van jouw betekenis van geluk, hoe je dat kan inzetten in jouw dagelijks leven en hoe geluk een blijvend onderdeel van jouw systeem gaat zijn. Omdat we geloven dat werkelijke veranderingen tijd nodig heeft, hebben gekozen voor de volgende aanpak.


Blended learning 

Bij Nusa geloven we dat je het beste leert door middel van ‘blended learning’, waarbij online leren, de persoonlijke coachsessies en de feedback op de vele opdrachten elkaar versterken.

Ervaren coaches

De ervaren coaches zijn NLP-master gecertificeerd en hebben jarenlagen ervaring met het trainen, coachen en begeleiden van mensen. De coaches zullen jouw persoonlijke ontwikkeling tijdens het gehele traject begeleiden. Dat doen ze tijdens het geven van feedback op de gemaakte opdrachten en bij het monitoren op afstand van de ontwikkelingen die je doormaakt. Je krijgt drie één-op-één coachgesprekken met een van de coaches, waarbij jouw persoonlijke vraagstukken behandeld worden.

Online leeromgeving

Je werkt met de rijke online leeromgeving vol met video’s, muziek, opdrachten en praktische tips die je ondersteunt in het leerproces. Na de opleiding ontvang je al het online materiaal ter verdieping als naslagwerk.

Veiligheid

Ieders veiligheid en gezondheid staat voorop. We zullen de coachsessies virtueel aanbieden zodat jij je vanaf een plek waar jij je veilig voelt kunt ontwikkelen.

Na afloop van dit online coachtraject heb je

  • De juiste vaardigheden om verbinding te maken met jezelf en jouw omgeving
  • Inzicht in jouw behoeften en je weet ook naar de behoefte te luisteren
  • Kennis om zelfstandig de vaardigheden in te zetten zodat deze online coaching een blijvend resultaat heeft

Praktische informatie:

Wat krijg je van ons?

  • Een programma van 6 maanden voor werkelijke verandering: Een intensief programma van drie maanden en nog eens drie maanden waarbij je het geleerde in de praktijk brengt
  • Inloggegevens tot onze online leeromgeving
  • Drie coachsessie van een uur om jouw persoonlijke proces te ondersteunen
  • Korting op aanvullende coachsessies mocht je daar behoefte aan hebben. Je betaalt €70,- per coachsessie in plaats van de gebruikelijke €85,-


Wat vragen we van jou?

Investering in Motivatie

We verwachten dat je gemotiveerd de gehele opleiding zult volgen. De eerste drie maanden hebben we een intensief programma waar feedback op wekelijkse basis gegeven kan worden. Daarna volgt een periode van nog eens drie maanden waarbij je zelfstandig aan de slag gaat. Motivatie en discipline zijn hierbij heel belangrijk als het gaat om het behalen van een blijvend resultaat.

Investering in Tijd

Het online coachtraject omvat 10 online lessen.
Voor de online lessen houden we rekening met 4 uur per les, dus plan dit goed in in je agenda.
Alle stof die tijdens de lessen behandeld wordt verdiend tijd om te bezinken voor een optimaal resultaat. Het is dus geenszins de bedoeling om deze lessen kort na elkaar te volgen.

Financiële investering

Kosten voor online coachtraject zijn €1.995,- excl. btw. In veel gevallen is een vergoeding mogelijk. Kijk daarvoor ook hier.

Incompany

Aangezien het voor elke organisatie interessant is om alle medewerkers op de juiste plek te hebben is deze opleiding uitermate geschikt om aan medewerkers aan te bieden. Het in groepsverband ontwikkelen en samenwerken biedt een extra dimensie waardoor leren nog meer diepgang krijgt. Daarom biedt Nusa Services deze opleiding ook incompany aan, mogelijk met maatwerk voor jouw specifieke organisatie of branche.